Blog - prosinac 2008
ponedjeljak, prosinac 8, 2008



Sastojci
biskvit
     2P               2 jaja
     2,5U            5 žlica brašna
     2U               1 žlica fruktoze
                        3 žličice stevije
                        3-4 žlice hladne vode
                        mala žličica soda bikarbone
fila
     3P               210gr svježeg sira
     2P               2 žlice proteinskog praha
     1P               2 bjelanjka       
                        2-3 žličice stevije
     8M              1,2dl kiselog vrhnja
     1,5U            180gr crvenih ribizla
dekoracija
     2U               56gr naribane čokolade za kuhanje
 
                       
Priprema:
Pjenasto umutiti jaja,fruktozu i steviju, dodati vodu, brašno i soda bikarbonu.Peći na 180°C (provjeriti čačkalicom).
Umutiti sir, kiselo vrhnje,steviju,dodati proteinski prah i čvrsti snijeg od bjelanjaka. Na ohlađeni biskvit složiti ribizle ( malo ostaviti za ukras ) , namazati filu preko toga i staviti na 2 sata u zamrzivač. Kad se izvadi iz zamrzivača posuti ribanom čokoladom i preostalim ribizlima
 
zonica @ 00:00 |Isključeno | Komentari: 0
Arhiva
« » pro 2008
  • p
  • u
  • s
  • č
  • p
  • s
  • n
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Index.hr
Nema zapisa.